Play

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

waarbij alle leeftijden plezier hebben.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Het kan allemaal, wij hopen je snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al 45 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Aanbieding: SUPER BOWL-ING BBQ PARTY

Amerika is al volledig in de ban van de Super Bowl. De finale van het American football seizoen, is in de nacht van zondag 4 op maandag 5 februari te zien in een aantal zalen van Pathé in ons land. Highlight is natuurlijk het volkslied, dat elk jaar ten gehore gebracht wordt door een bekend artiest. Het is altijd weer een verassing welke artiesten er optreden. Dit jaar de beurt aan zangers Pink om het volkslied te brengen. Justin Timberlake treedt op tijdens halftime. Wij zijn zelf ook in de ban bowlen, maar dan dichtbij huis op onze eigen Alphense Bowlingbaan. Daar hoort ook eten bij.

We hebben een speciale aanbieding voor jullie bedacht:
Bowlen en BBQ’en voor maar € 30,00. p.p. Deze aanbieding is geldig van 1 februari t/m 31 maart.

Alleen te reserveren via Alphens.nl en niet in combinatie met andere aanbiedingen of winacties. Minimaal 8 personen en maximaal 15 personen. Max. 3 dagen tevoren reserveren. Excl. consumpties. Reserveer hier >>>

Winactie

Op de facebook pagina van Alphens.nl staat een geweldige winactie! Je kunt bovenstaande BBQ met 8 personen winnen. Kijk snel op de facebookpagina van Alphens.nl

We nodigen families graag bij ons uit! Voel je thuis en ervaar een avondje gezelligheid, lekker eten en Super Bow-ling.

Bowlen en de Super Bowl

Het klinkt als, maar heeft niets met elkaar te maken. Toch zijn er vergelijkingen te vinden tussen de twee sporten. In Amerika is Bowling écht een uitje voor families, vrienden en is het voor veel Amerikanen écht een sport. De Super Bowl is toch wel de nummer 1 voor de Amerikaanse sportfanaat. Velen kijken er al weken naar uit en verzamelen zich gezellig rondom de tv. In Amerika gaat dat natuurlijk niet zonder lekker eten. Dat is exact wat je bij ons ook ervaart.

Wij zijn zelf ook in de ban bowlen, maar dan dichtbij huis op onze eigen Alphense Bowlingbaan. Daar hoort ook eten bij. Bowlen, is ook een sport voor de hele familie. Het is uitermate geschikt om met je hele familie te doen. Waar anders kun je van opa tot kleinkind een uur gezamenlijk actief bezig zijn waarbij je niet de hoofdprijs betaald voor een gezellig avondje uit? Juist, je bent bij ons aan het goede adres.

We nodigen families graag bij ons uit! Voel je thuis en ervaar een avondje gezelligheid, lekker eten in onze bowlingkuil of tijdens een bijpassend feestarrangement gevuld met plezier, eten en drinken, natuurlijk inclusief bowlen. Reserveer hier >>> de aanbieding.

Acties bowlen

Breek de week


Wij hebben ook regelmatig leuke speciale acties die variëren van een uur GRATIS bowlen tot een leuk arrangement.

Kijk regelmatig op deze pagina zodat je op hoogte bent van onze laatste acties.

Breek de week, ga bowlen voor maar €17,50 na 18.00 uur

Weekbreker actie

Na al het zeuren op maandagochtend moet de woensdag ook steeds meer populariteit inleveren. Je bent pas net over de helft, je moet nog twee dagen voordat het weekend eindelijk begint.

Je baalt omdat je door de drukte geen tijd voor ontspanning hebt gehad, je hebt behoefte aan gezelligheid en je voelt ook de drang ook even sportief bezig te zijn.

Iedere woensdagavond hebben wij vanaf 18.00 uur de Weekbreker actie. Een uurtje bowlen voor maar € 17,50 per uur.

Kom bij ons de week sportief en ontspannen door midden zagen zodat je de volgende dag weer volledige top prestaties kunt leveren.

Slechts € 17,50 p.u.p.b

Online reserveren

WeekbrekerGlow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of onze al oude weekbreker actie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---