• Bowling Alphen Barbecue
  • Bowling Alphen Steengrillen
  • Bowling Alphen sportief bowlen
  • Bowling Alphen restaurant geheel vernieuwd

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

dat kan al meer dan 40 jaar bij ons.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Het kan allemaal, wij hopen u snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al meer dan 40 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Bowling - Grill Arrangement

Bowling - Grill Arrangement een combinatie van sportief bowlen en een heerlijk grill-menu, steengrill, barbecue of gourmet, een complete avondje uit!

Kies je Party!

Iets leuks doen met je verjaardag? Of heb je misschien iets anders te vieren? Maak dan gebruik van een van onze Partykeuzes! We hebben er drie verschillende, die je hieronder kunt bekijken.

Alle drie de arrangementen bevatten minstens 1 uur bowlen, een grill-menu (BBQ, steengrill of gourmet), een voor- en heerlijk nagerecht, luxe bittergarnituur en een kopje koffie compleet, vanaf 6 personen.

Bowling arrangement
Lekker eten...

Partykeuze 1

Steengrill/ barbecue/spiderpan:

Vrijdag t/m zaterdag € 38,50 p.p.
Zondag t/m donderdag € 36,00 p.p.

1 uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, keuze uit één van onze grillmenu’s, Steengrillen of Barbecuëen met voor- na gerecht en een kopje koffie tot besluit.

Partykeuze 2

Gourmet:

Vrijdag t/m zaterdag € 41,50 p.p.
Zondag t/m donderdag € 39,00 p.p.

1 uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, keuze is gourmetten met voor- na gerecht en een kopje koffie tot besluit.

Partykeuze 3

All-in arrangement: 67,50 p.p.

Alleen geldig bij Partykeuze 3 (excl. buitenlands gedistilleerd, speciale bieren of shotjes) inclusief koffie met gebak of een welkomst cocktail bij aankomst, anderhalf uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, keuze uit één van onze grillmenu’s met voor- na gerecht, en vier en een half uur onbeperkt consumpties tijdens bowlen en eten.

Speciaal voor onze jonge gasten van vijf tot en met twaalf jaar hebben wij een kinderkorting van 50%. Kindermenu’s zijn ook mogelijk. Kinderen tot en met vier jaar eten gratis mee.

Heerlijk dessert
Smikkelen

Tegen meerprijzen kunnen wij ook voor onze vegetarische gasten heerlijk laten mee grillen. Ook ons saté menu is te bestellen voor vegetarische gasten.

Vis in plaats van vlees meerprijs € 5,00 p.p
Vis extra (Vis en Vlees) meerpijs € 8,00 p.p
Vegetarische saté meerprijs € 3,00 p.p
Halal vlees/kip meerprijs € 5,00 p.p

Food and Fun arrangement

Bowling Food & Fun arrangement speciaal geschikt voor familiefeest,  bedrijfsfeest of schoolfeest, gegarandeerd een sportieve gezellige avond uit!

Tijdens een stevig potje bowlen krijg je gegarandeerd trek! Daarom hebben we een voordelig arrangement voor je samengesteld:  het Food and Fun arrangement. Dit arrangement bedraagt € 21,- p.p. en is inclusief 1,5 uur bowlen met een luxe bittergarnituur (+ 3 consumpties, geen buitenlands gedistilleerd).

Het arrangement is geldig vanaf 6 personen. Meer weten? neem contact met ons op.

Bij aankomst koffie + gebak
1 1/2 uur bowlen
Luxe bittergarnituur
3 consumpties tijdens het bowlen (geen buitenlands gedistilleerd)

Dit voor slechts:

€ 21,00 p.p.

minimaal 6 personen

Spareribs of saté

Voor de lekkere eters! Honger gekregen van al dat bowlen? Combineer dan een uur bowlen met heerlijke spareribs of een saté! Inclusief diverse salades en een kop koffie voor € 24,50 p.p.!

Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar is het € 16,50 p.p. en kinderen t/m 4 jaar zijn gratis. Te boeken met minimaal 4 personen.  We hopen je snel een keer te mogen verwelkomen.

Spareribs of Saté menu
Spareribs of Saté

Bowling en Spareribs of Saté voor een gezellig sportief en lekker avondje uit!

1 uur bowlen
Stokbroodje dipsaus
Diversen salades met o.a. -huzarensalade -kartoffelsalade etc.
Frites
Spareribs of saté
Kopje koffie tot besluit

Dit voor slechts:

€ 24,50 p.p.

Kinderen van 5 t/m 12 jaar 16,50
Kinderen t/m 4 jaar GRATIS

Minimaal 4 personen

Vegetarische saté meerprijs € 3,00 p.p
Halal kipsaté meerprijs € 5,00 p.p


Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of onze al oude weekbreker actie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.Bowlingbaan huren met vrienden
Bowlen met vriendenAltijd gezellig
Kinderfeestje altijd een groot feest
KinderfeestjeAltijd een groot feest
Bowling arrangementen
RestaurantKlik voor de mogelijkheden
Bedrijfsfeest, familiefeest
BedrijfsfeestOntspannen samen zijn
Bowlen met je klas
Bowlen met de klasEens iets anders...
Heerlijke grill-menu's
Barbecue, Steengrill, GourmetOnze specialiteiten
Sate of spareribs menu
Saté of SpareribsOm je vingers af te likken
Disco bowlen
Disco bowlenLekkere muziek
All Rights Reserved. Designed by JFT Website
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---