Bowlen

Bowlen

Hét uitje voor jong en oud!

Bowling Alphen

Steengrillen

Bowlen & steengrillen. Een leuke en lekkere klassieker voor jong en oud!

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Play

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al meer dan 50 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! Wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter op onze bowlingbanen.

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Bowling Alphen bestaat al meer dan 50 jaar

wij hebben dit jaar aangegrepen om onze bowling te vernieuwen. Wij hebben onze bowlingmachines vervangen, en wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter gekregen op de bowlingbanen.

Kom snel langs weer eens langs 😊

Bowlingbaan prijzen

Ben je competitief, durf jij je vrienden uit te dagen voor een potje bowlen of houd je gewoon van een gezellig avondje uit?

Trek de stoute (bowling)schoenen aan en versla je vrienden op de bowlingbaan. Gooi de ene strike na de ander of moedig je vrienden aan.

Geen contact! Reserveer dan online

Bowling Tarieven per uur per baan Voor 18.00 uur Na 18.00 uur
Maandag tot en met donderdag € 25,50 € 29,50
Vrijdag Glow in the Dark € 25,50 Glow in the Dark € 32,50
22.00 - 24.00 uur Shotjes bowlen
Zaterdag Glow in the Dark € 29,50 Glow in the Dark € 32,50
22.00 - 24.00 uur Shotjes bowlen
Zondag Glow in the Dark € 32,50 Glow in the Dark € 32,50
Feestdagen (alle nationale feestdagen) Glow in the Dark € 37,50 Glow in the Dark € 37,50
Schooltarieven (muv de schoolvakanties)
maandag t/m vrijdag
€ 17,50
Kinderparty (Dinsdag t/m vrijdag)
Tussen 14.00 - 18.00 uur
€ 14,00 p.p.
* Fun-bumpers GRATIS GRATIS GRATIS

Discobowlen = Glow in the dark bowlen = Moonlight bowlen. (Gezellig met muziek)

gezellig avondje bowlen

Je kunt max. 7 personen op één baan spelen

Bij aanvang van het spel kun je aan de bar doorgeven welke kinderen tot 12 jaar bumpers wensen, dit kan pas doorgegeven worden nadat de namen zijn ingevoerd op de bowlingbaan. Als het rustig is mag dit nog gewijzigd worden tijdens het spel, echter op drukke dagen mag dit alleen bij aanvang van het spel.

Voordelig bowlen met de klas

Even ontsnappen uit de schoolbanken? Speciaal voor scholen heeft Bowling Alphen gereduceerde tarieven. Buiten de normale openingstijden kun je dit reserveren: dagelijks van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 tot 18.00 uur (m.u.v. schoolvakanties) en met minimaal 5 banen.

De prijs is €17,50 per uur, per baan. Uiteraard zijn de Fun-bumpers gratis! Zo hebben jullie meer kans op een STRIKE. Als dat geen leuk klassenuitje wordt…

Schuif gezellig aan

We kunnen ons voorstellen dat je na het bowlen stevige trek hebt gekregen. Gelukkig heb je bij ons een ruime keuze aan verschillende arrangementen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een barbecue of steengrill? Ook een saté- of spareribs menu behoort tot de mogelijkheden. Wens je alleen een hapje met een drankje dan kun je de keuze maken voor ons Food and Fun arrangement

Een onvergetelijk bedrijfsfeest of teambuilding uitje geven?

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres! Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen.

Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van? Een ideaal bedrijfs -teambuilding uitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld. Vele bedrijven gingen je al voor.Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website.
Website onderhoud door Wes-Online
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---