Kom gezellig eens lunchen of dineren op ons mooie terras.

BOWLING ALPHEN

Kom gezellig eens lunchen of dineren op ons mooie terras.

Ben je competitief, durf jij je familie of vrienden uit te dagen voor een potje bowlen?

Bowling Alphen

Ben je competitief, durf jij je familie of vrienden uit te dagen voor een potje bowlen?

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

waarbij alle leeftijden plezier hebben.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Het kan allemaal, wij hopen je snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al 45 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Cadeaubonnen

Bowling Alphen Cadeaukaart

Op zoek naar een leuk, sportief en origineel cadeau? Met de cadeaukaart van Bowling Alphen maak je iedereen gelukkig! We verkopen kaarten van €25,- en €10,-. Heb je zelf een cadeaukaart ontvangen? Dan kun je deze inwisselen door telefonisch te reserveren. Tot snel!

Eens wat anders?

Je kunt bij Bowling Alphen de cadeaukaarten kopen, wij hebben kaarten van € 25,00 en € 10,00.

Cadeaukaart € 10,00
Cadeaukaart € 10,00

Heb je een cadeaukaart ontvangen? Deze kun je gebruiken in Bowling Alphen, momenteel kun je de cadeaukaarten nog niet inwisselen bij online reserveringen.

Voorwaarden

Deze cadeaukaart geeft recht op het aangegeven bedrag. De kaart is niet inwisselbaar tegen contanten en kan niet worden gebruikt om openstaande rekeningen te voldoen. Het volledige bedrag dient in één keer te worden besteed. Een kaart waarin is gekrast of gebroken kan niet worden geaccepteerd.

Als je een cadeaubon wenst te gebruiken, reserveer dan telefonisch.

Nieuw: VVV Cadeaukaart de opvolger van de VVV Cadeaubon

Wij accepteren nu ook de VVV Cadeaukaart bij online betalingen, tijdens de afreken procedure krijgt u de keuze VVV cadeaukaart vul daar uw code van de kaart, met de bijpassende pin in en uw betaling wordt van uw card saldo af gehaald.
VVV Cadeaukaart
VVV Cadeaukaart/giftcard


Nu ook de mogelijkheid om de VVV cadeaukaart in onze pin automaat te gebruiken.

Nationale Bowling Cadeaukaart gekregen…

Wij accepteren geen nationale Bowling Cadeaukaart meer. Heb je nog een Nationale Bowling Cadeaukaart neem dan contact op met cadeaukaartenks@didix.nl


Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---