• Bowling Alphen Barbecue
  • Bowling Alphen Steengrillen
  • Bowling Alphen sportief bowlen
  • Bowling Alphen restaurant geheel vernieuwd

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

dat kan al meer dan 40 jaar bij ons.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Het kan allemaal, wij hopen u snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al meer dan 40 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Cadeaubonnen

Bowling Alphen Cadeaukaart

Op zoek naar een leuk, sportief en origineel cadeau? Met de cadeaukaart van Bowling Alphen maak je iedereen gelukkig! We verkopen kaarten van €25,- en €10,-. Heb je zelf een cadeaukaart ontvangen? Dan kun je deze inwisselen door telefonisch te reserveren. Tot snel!

Cadeaukaart € 25,00
Cadeaukaart € 25,00

Je kunt bij Bowling Alphen de cadeaukaarten kopen, wij hebben kaarten van € 25,00 en € 10,00.

Eens wat anders?

Cadeaukaart € 10,00
Cadeaukaart € 10,00

Heb je een cadeaukaart ontvangen? Deze kun je gebruiken in Bowling Alphen, momenteel kun je de cadeaukaarten nog niet inwisselen bij online reserveringen.

Voorwaarden

Deze cadeaukaart geeft recht op het aangegeven bedrag. De kaart is niet inwisselbaar tegen contanten en kan niet worden gebruikt om openstaande rekeningen te voldoen. Het volledige bedrag dient in één keer te worden besteed. Een kaart waarin is gekrast of gebroken kan niet worden geaccepteerd.

Als je een cadeaubon wenst te gebruiken, reserveer dan telefonisch.

Nationale Bowling Cadeaukaart gekregen…

Ben je competitief, durf jij je vrienden uit te dagen voor een potje bowlen of houd je gewoon van een gezellig avondje uit? Met de Nationale Bowling Cadeaukaart kan je terecht bij verschillende bowlingcentra in Nederland!

Trek de stoute (bowling)schoenen aan en versla je vrienden op de bowlingbaan. Gooi de ene strike na de ander of moedig je vrienden aan.

Heb jij een Nationale Bowling Cadeaukaart ontvangen? Zoek hier een bowlingcentrum bij jou in de buurt uit, maak telefonisch een reservering en wissel je cadeaukaart in voor de reserveringsbevestiging.

Wat moet ik doen voordat ik met mijn cadeaukaart kan gaan bowlen?

Voordat je terecht kan met jouw Nationale Bowling Cadeaukaart bij een van de aangesloten bowlingcentra, dien je deze hier in te wisselen.

Hoe wissel ik mijn Nationale Bowling Cadeaukaart in?
  • Kies eerst een van de aangesloten bowlingcentra.
  • Controleer je kaart door het kaartnummer en de pincode onder de kraslaag in te vullen. Het kaartnummer en de pincode vind je op de achterkant van de pas.
  • Neem telefonisch contact op met de bowlingbaan om een baan te reserveren. Geef bij de locatie aan dat je in het bezit bent van een Nationale Bowling Cadeaukaart.
  • Selecteer de datum van je reservering.
  • Voer je naam en e-mailadres in om uw reservering definitief te maken.
  • Je ontvangt de bevestiging per e-mail. Toon deze bevestiging bij de bowlingbaan.

Nationale Bowling cadeaukaart
Als je een cadeaubon wenst te gebruiken, reserveer dan telefonisch.Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of onze al oude weekbreker actie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.Bowlingbaan huren met vrienden
Bowlen met vriendenAltijd gezellig
Kinderfeestje altijd een groot feest
KinderfeestjeAltijd een groot feest
Bowling arrangementen
RestaurantKlik voor de mogelijkheden
Bedrijfsfeest, familiefeest
BedrijfsfeestOntspannen samen zijn
Bowlen met je klas
Bowlen met de klasEens iets anders...
Heerlijke grill-menu's
Barbecue, Steengrill, GourmetOnze specialiteiten
Sate of spareribs menu
Saté of SpareribsOm je vingers af te likken
Disco bowlen
Disco bowlenLekkere muziek
All Rights Reserved. Designed by JFT Website
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---