Bowlen

Bowlen

Hét uitje voor jong en oud!

Bowling Alphen

Steengrillen

Bowlen & steengrillen. Een leuke en lekkere klassieker voor jong en oud!

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Play

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al meer dan 50 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! Wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter op onze bowlingbanen.

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Bowling Alphen bestaat al meer dan 50 jaar

wij hebben dit jaar aangegrepen om onze bowling te vernieuwen. Wij hebben onze bowlingmachines vervangen, en wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter gekregen op de bowlingbanen.

Kom snel langs weer eens langs 😊

Onze huisregels

Volg de aanwijzingen van ons personeel op
Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken, aanwijzingen van ons personeel zijn hierop gericht.

Legitimatie
Wij mogen in het kader van de minderjarigenwet geen alcohol schenken aan jongeren onder de 18 jaar. Om deze wetgeving na te leven kunnen wij om uw legitimatie vragen.

Rookvrij
Ons bedrijf is rookvrij zoals verplicht is volgens de wet, mocht u in ons bedrijf toch roken zullen wij de eventuele boete of sanctie op u verhalen. Ook het gebruik van elektronische sigaretten is verboden.

Glaswerk
Ons glaswerk mag u niet mee naar buiten nemen, tenzij u op ons terras verblijft

Consumpties
U bent verplicht een consumptie (p.p.) te bestellen tijdens uw verblijf op het terras, restaurant of bowlingbanen. Het is niet toegestaan eigen consumpties te nuttigen binnen ons bedrijf.

Drugs
Het is op geen enkele wijze toegestaan in ons bedrijf drugs te gebruiken, verhandelen of bij u te dragen. Bij misbruik zullen wij melding doen bij de politie

Agressie
Elke vorm van agressie is verboden.

Camera’s
Binnen en buiten ons pand hangen diverse camera’s, bestemd voor uw en onze veiligheid.

Ongewenste intimiteiten, discriminatie, racisme
U mag zich binnen dit bedrijf niet schuldig maken aan deze onderwerpen.

Eigendom
Het ten alle tijden verboden om eigendommen van ons en andere gasten te beschadigen of te ontvreemden. Bij constatering van het ontvreemden of beschadigen zullen wij de kosten op u verhalen en melding doen bij de politie.

Overtreding van onze huisregels
Bij het overtreden of niet nakomen van onze huisregels mogen wij als horeca onderneming u verplichten het pand te verlaten nadat u alle kosten van uw verblijf heeft voldaan. Mocht u hier geen gehoor aan geven zullen wij melding doen bij de politie.

 Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website.
Website onderhoud door Wes-Online
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---