De feestdagen vieren met vrienden of familie boek je bij ons een leuk arrangement

BOWLING ALPHEN

De feestdagen vieren met vrienden of familie boek bij ons een leuk arrangement.

Ben je competitief, durf jij je familie of vrienden uit te dagen voor een potje bowlen?

Bowling Alphen

Ben je competitief, durf jij je familie of vrienden uit te dagen voor een potje bowlen?

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Evenement Play

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

waarbij alle leeftijden plezier hebben.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Het kan allemaal, wij hopen je snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al 45 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Update: 27-04-2021 "Ons geweldige mooie nieuwe terras is per 28 april geopend van 12.00 - 18.00 uur. Kom snel loungen met hapje en drankje."

Al 47 jaar uw party locatie

Wist je dat onze Bowling al 47 jaar bestaat?

En dat we ons bowlinghuis nog steeds binnen onze familie runnen? We openden in 1973 onze deuren en waren het eerste bowlinghuis in Nederland waar naast bowlen, ook gegeten kon worden. Dat bleek een enorm succes en het concept bowlen & barbecueën is inmiddels niet meer weg te denken.

Het is terug te zien bij bijna alle bestaande bowlinghuizen in ons land en daar zijn we maar wat trots op!

Bowling Alphen restyle

Wij zoeken continue naar vernieuwing en zijn wat dat betreft voorloper als het gaat om het toepassen van nieuwe technologieën in ons bowlinghuis. Zo hebben we nu drie gloednieuwe mega grote projectieschermen geinstalleerd waardoor er op onze bowlingbaan nu ook muziekclips afgespeeld worden. Good times dus! Met goede muziek, een lekker drankje en je friends & family op de volle banen van ons bowlinghuis. Onze mega grote nieuwe projectieschermen We vernieuwden onlangs het volledige interieur in een stijl die nu al kenmerkend is voor Bowling Alphen. Ons interieur past heel goed bij wie wij zijn. Het is fris, modern, met een vintage tintje.

Family time

Bowlen, een sport voor de hele familie. Wist je dat bowlen uitermate geschikt is om met je hele familie te doen? Waar anders kun je van opa tot kleinkind een uur gezamenlijk actief bezig zijn waarbij je niet de hoofdprijs betaald voor een gezellig avondje uit? Juist, je bent bij ons aan het goede adres.

We nodigen families graag bij ons uit. Voel je thuis en ervaar een avondje gezelligheid, lekker eten in onze bowlingkuil of tijdens een bijpassend feestarrangement gevuld met plezier, eten en drinken, inclusief bowlen.

Bowlen en grillen

Bowlen één uur (of langer) op één van onze 12 bowling banen. in combinatie met lekker eten, dit is al meer dan 40 jaar mogelijk bij Bowling & Party centrum Alphen aan den Rijn.

Gelegen in het hart van de Randstad, aan het fraaie watersportgebied “De Zegerplas” waar de wens van de gast centraal staat en iedereen welkom is voor een ontspannen dag of avond waarbij sport gecombineerd wordt met culinaire genoegens. Ons centrum biedt mogelijkheden voor iedereen.

Heerlijk eten

Een uurtje bowlen gecombineerd met barbecueën, of heerlijk gourmetten of steengrillen. Ons bowlingcentrum met restaurant is ook bij uitstek geschikt voor feesten en partijen.

 

Elke dag een feest

Je kinderfeestje organiseren in Alphen aan den Rijn en omgeving. Kom je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Zoek je een leuke locatie voor je kinderparty! Dan ben je bij Bowling Alphen op het goede adres voor een onvergetelijke kinderparty.

Mogelijk op dinsdag t/m vrijdag tussen 14.00 uur - 18.00 uur (duur kinderparty +- 2,5 uur).

Schuif daarna lekker aan…

Na het bowlen heerlijk eten

We kunnen ons voorstellen dat je na het bowlen stevige trek hebt gekregen. Gelukkig heb je bij ons een ruime keuze aan verschillende arrangementen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een barbecue, gourmet of steengrill? Ook een saté- of spareribs menu behoort tot de mogelijkheden. Wens je alleen een hapje met een drankje dan kun je de keuze maken voor ons Food and Fun arrangement.

Uw party locatie…

Kom je uit Alphen aan den Rijn en omgeving, Boskoop, Zwammerdam, Bodegraven, Waddinxveen, Gouda, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Oude Wetering, Roelofarendsveen, Hoogmade, Hazerswoude-dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Ter Aar, Langeraar,

Barbecue, BBQ, Barbeque
Barbecue
Nieuwveen of Zoeterwoude. Ga je een Teambuilding uitje, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of eenfamiliefeest, een avond uit met vrienden, een personeelsuitje of je kinderfeestje organiseren?

Zoek niet verder, dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!
Gezellig bowlen en eten… Een ideaal uitje om nog lang over na te praten.

12 schitterende bowlingbanen

Onze 12 nieuwe schitterende en perfect onderhouden bowlingbanen liggen uitnodigend voor je klaar in ons Bowling- en Partycentrum. Of je nu 1 bowlingbaan wil huren of alle 12 het kan allemaal bij de Bowlingbaan Alphen, het kan zelfs buiten onze openingstijden, 24/7 per dag, klik hier om online te reserveren.

Waar het goed en gezellig is.

Update

Update: 27-04-2021

"Terras geopend"

Ons geweldige mooie nieuwe terras is per 28 april geopend van 12.00 - 18.00 uur. Kom snel loungen met hapje en drankje.Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---