• Bowling Alphen Barbecue
  • Bowling Alphen Steengrillen
  • Bowling Alphen sportief bowlen
  • Bowling Alphen restaurant geheel vernieuwd

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

waarbij alle leeftijden plezier hebben.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Het kan allemaal, wij hopen je snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al 45 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

In het nieuws...

Geschreven op 4 december 2017 Ad Groene hart
door: Maarten Molenaar
Fotograaf: Martin Sharrott

Kerstdiner, barbecue in een zitkuil

Met je hele familie op eerste of tweede kerstdag in een zitkuil barbecuen of steengrillen en voorafgaand of aansluitend een uurtje bowlen. Menigeen denkt hier wellicht niet aan als wordt overlegd over een kerstdiner buiten de deur. Terwijl het volgens Jeffrey van Bowling Alphen juist zo'n mooie manier is om kerst met elkaar te vieren. "In de zitkuil zit je gezellig in een kring en maak je veel gemakkelijker contact met elkaar dan aan een lange, rechthoekige tafel.

Daarbij komt dat bowlen een leuke sport is voor de hele familie. Opa geniet ervan, maar de kleindochter van 4 jaar ook. Velen vinden het ook prettig om even in beweging te zijn met de kerstdagen, je zit vaak al lang genoeg stil bij familiebezoeken en dergelijke verplichtingen. Volgens Jeffrey is ook de maaltijd zelf een reden om eens een keer naar "zijn" bowlingcentrum te komen. Wervend: "Er kan met kerst worden gekozen uit diverse gerechten en de salades zijn luxe.

Klik hier voor ons kerstdiner, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, je kunt telefonisch reserveren op nummer 0172-493100

Vernieuwde Bowling Alphen weer klaar voor toekomst

Bron Alphens.nl 11 september 2017 - 09:20
Vernieuwde Bowling Alphen weer klaar voor toekomst
De bowlingbaan aan de Sportlaan in Alphen aan den Rijn heeft onlangs een grondige verbouwing ondergaan. "Allemaal met het oog op de toekomst", vertelt Gaby den Hollander van Bowling & Partycentrum Alphen.
Het deel van Bowling Alphen waar het restaurant is gevestigd, was dringend toe aan vernieuwing. De afgelopen weken is er een hoop veranderd, waaronder een nieuwe vloer, nieuwe verlichting en nieuw meubilair. Tijdens de verbouwing konden bezoekers wel gebruik blijven maken van de bowling. Bowling Alphen weer klaar voor de toekomst
Er is al veel gebeurd, maar de verbouwing is nog niet helemaal afgerond. "We moeten de puntjes nog op de i zetten, maar we kunnen inmiddels weer bedrijfs- en kinderfeestjes ontvangen", verklaart Gaby. "Deze verbouwing was noodzakelijk en tot nu toe zijn de reacties gelukkig erg positief. Zo is Bowling Alphen weer klaar voor de toekomst!"

Bowling Alphen al 40 jaar een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken

Algemeen 11/12/2013
Redactie
Bowling Alphen al meer dan 40 jaar een begrip

In 1973 was Bowling Alphen een van de acht bowlinghuizen in Nederland. In het weekend stonden er werkelijk wachtrijen voor de deur. De directeur bedacht het concept van bowlen & barbecueën en het werd een groot succes waarbij er regelmatig op zaterdagavond wel 300 personen waren. Inmiddels is dit succesvolle concept terug te zien bij bijna alle andere bowlinghuizen.
Lees meer >>>>

Grafitie kunstwerk is prachtig geworden


Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of onze al oude weekbreker actie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---