Bowlen

Bowlen

Hét uitje voor jong en oud!

Bowling Alphen

Steengrillen

Bowlen & steengrillen. Een leuke en lekkere klassieker voor jong en oud!

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Play

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al meer dan 50 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! Wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter op onze bowlingbanen.

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Bowling Alphen bestaat al meer dan 50 jaar

wij hebben dit jaar aangegrepen om onze bowling te vernieuwen. Wij hebben onze bowlingmachines vervangen, en wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter gekregen op de bowlingbanen.

Kom snel langs weer eens langs 😊

In het nieuws...

Samen met collega's de hoogste teamscore halen bij Bowling Alphen?

Alphens.nl 9 maart 2018 - 17:17

Samen met collegas de hoogste teamscore halen bij Bowling Alphen?

Bowling is een echte teamsport. Dat teamaspect van bowlen is makkelijk uit te bouwen om het te gebruiken als een teambuildingoefening voor uw organisatie. Een leuk bedrijfs- of teamuitje is bij Bowling Alphen zo geregeld.

Het is de perfecte locatie voor je teambuildingsuitje. Een bowlingbaan die handig in de buurt is van het kantoor of op een locatie die voor iedereen gemakkelijk te vinden is. Bij Bowling Alphen in Alphen aan den Rijn plan jij je volgende bedrijfsuitje. Met een ruim eigen parkeerterrein, op een centraal gelegen locatie. Een mooie teambuildingslocatie in Zuid-Holland. Heb je nog meer redenen nodig om te gaan bowlen met je hele team?

Overtuig je collega's waarom je samen moet gaan bowlen: heb een onvergetelijke avond vol gezelligheid, lekker eten en drinken met je hele team. Deze redenen mogen niet ontbreken:

  • Die fantastische schoenen! De bekende bowlingschoenen werken bij al je collega’s natuurlijk flink op de lachspieren.
  • Je kunt je eigen teamshirts maken; versterk het ‘teamgevoel’ van verschillende afdelingen en ga de strijd met elkaar aan. Maak het helemaal af door in dezelfde teamshirts te bowlen en troef je collega’s daarmee af.
  • Bowling is voor iedereen, van groot tot klein. Het is een stoere teamsport!
  • De mooie verhalen achteraf. Dat moment dat je collega zo zijn best doet om een strike te gooien, maar bijna op de baan ernaast zit, blijft je team altijd bij.
  • Het geluid van vallende kegels en het gejuich erna is simpelweg fantastisch!
Fotograaf: Josh Walet

In de stijl van Bowling Alphen

Alphens.nl 17 februari 2018 - 12:07

Wist je dat onze Bowling al bijna 45 jaar bestaat? En dat we ons bowlinghuis nog steeds binnen onze familie runnen? We openden in 1973 onze deuren en waren het eerste bowlinghuis in Nederland waar naast bowlen, ook gegeten kon worden.

Dat bleek een enorm succes en het concept bowlen & barbecueën is inmiddels niet meer weg te denken. Het is terug te zien bij bijna alle bestaande bowlinghuizen in ons land en daar zijn we maar wat trots op! 

Vintage, moderne en verfrissende look
Wij zoeken continue naar vernieuwing en zijn wat dat betreft voorloper als het gaat om het toepassen van nieuwe technologieën in ons bowlinghuis. Zo installeren we binnenkort drie gloednieuwe projectieschermen waardoor er op onze bowlingbaan nu ook muziekclips afgespeeld worden. Good times dus! Met goede muziek, een lekker drankje en je friends & family op de volle banen van ons bowlinghuis. 

We vernieuwden onlangs het volledige interieur in een stijl die nu al kenmerkend is voor Bowling Alphen. Ons interieur past heel goed bij wie wij zijn. Het is fris, modern, met een vintage tintje.

In de stijl van Bowling Alphen

Fotograaf: Josh Walet

4 december 2017 Ad Groene hart
door: Maarten Molenaar
Fotograaf: Martin Sharrott

Kerstdiner, barbecue in een zitkuil

Met je hele familie op eerste of tweede kerstdag in een zitkuil barbecuen of steengrillen en voorafgaand of aansluitend een uurtje bowlen. Menigeen denkt hier wellicht niet aan als wordt overlegd over een kerstdiner buiten de deur. Terwijl het volgens Jeffrey van Bowling Alphen juist zo'n mooie manier is om kerst met elkaar te vieren. "In de zitkuil zit je gezellig in een kring en maak je veel gemakkelijker contact met elkaar dan aan een lange, rechthoekige tafel.

Daarbij komt dat bowlen een leuke sport is voor de hele familie. Opa geniet ervan, maar de kleindochter van 4 jaar ook. Velen vinden het ook prettig om even in beweging te zijn met de kerstdagen, je zit vaak al lang genoeg stil bij familiebezoeken en dergelijke verplichtingen. Volgens Jeffrey is ook de maaltijd zelf een reden om eens een keer naar "zijn" bowlingcentrum te komen. Wervend: "Er kan met kerst worden gekozen uit diverse gerechten en de salades zijn luxe.

Klik hier voor ons kerstdiner, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, je kunt telefonisch reserveren op nummer 0172-493100

Vernieuwde Bowling Alphen weer klaar voor toekomst

Bron Alphens.nl 11 september 2017 - 09:20
Vernieuwde Bowling Alphen weer klaar voor toekomst
De bowlingbaan aan de Sportlaan in Alphen aan den Rijn heeft onlangs een grondige verbouwing ondergaan. "Allemaal met het oog op de toekomst", vertelt Gaby den Hollander van Bowling & Partycentrum Alphen.
Het deel van Bowling Alphen waar het restaurant is gevestigd, was dringend toe aan vernieuwing. De afgelopen weken is er een hoop veranderd, waaronder een nieuwe vloer, nieuwe verlichting en nieuw meubilair. Tijdens de verbouwing konden bezoekers wel gebruik blijven maken van de bowling. Bowling Alphen weer klaar voor de toekomst
Er is al veel gebeurd, maar de verbouwing is nog niet helemaal afgerond. "We moeten de puntjes nog op de i zetten, maar we kunnen inmiddels weer bedrijfs- en kinderfeestjes ontvangen", verklaart Gaby. "Deze verbouwing was noodzakelijk en tot nu toe zijn de reacties gelukkig erg positief. Zo is Bowling Alphen weer klaar voor de toekomst!"

Bowling Alphen al 40 jaar een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken

Algemeen 11/12/2013
Redactie
Bowling Alphen al meer dan 40 jaar een begrip

In 1973 was Bowling Alphen een van de acht bowlinghuizen in Nederland. In het weekend stonden er werkelijk wachtrijen voor de deur. De directeur bedacht het concept van bowlen & barbecueën en het werd een groot succes waarbij er regelmatig op zaterdagavond wel 300 personen waren. Inmiddels is dit succesvolle concept terug te zien bij bijna alle andere bowlinghuizen.
Lees meer >>>>

Grafitie kunstwerk is prachtig geworden


Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website.
Website onderhoud door Wes-Online
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---