Kom gezellig eens lunchen of dineren op ons mooie terras.

BOWLING ALPHEN

Kom gezellig eens lunchen of dineren op ons mooie terras.

Ben je competitief, durf jij je familie of vrienden uit te dagen voor een potje bowlen?

Bowling Alphen

Ben je competitief, durf jij je familie of vrienden uit te dagen voor een potje bowlen?

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

waarbij alle leeftijden plezier hebben.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Het kan allemaal, wij hopen je snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al 45 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Kaasfondue

Kaasfondue arrangement

Kaasfondue v.a. € 29,00 p.p

(Basis prijs geen arrangement)

Nieuw bij Bowling Alphen, Zwitserse kaasfondue uit de Alpen.

Toegegeven, als je niet van kaas houdt, dan wordt dit een lastig verhaal, want tjonge, er gaat wat kaas in en ook niet bepaald de mildste soorten. Kaasfondue komt oorspronkelijk uit de Zwitserse Alpen en bestaat al sinds de middeleeuwen. Volgens de overlevering hadden armere boeren tijdens de strenge winters minder te eten en kookten oude, hard geworden kaasresten in melk waardoor de kaas smolt (fr: fondre = smelten) en er een soort pap ontstond. In de 18e en 19e eeuw omarmden ook de rijkere lagen van de bevolking het gerecht. Hoe dan ook, tegenwoordig is kaasfondue voor Zwitserland wat de stamppot voor ons is.

Kinderen

Speciaal voor onze jonge gasten van vijf tot en met twaalf jaar hebben wij een kinderkorting van 50%. Kindermenu’s zijn ook mogelijk. Kinderen tot en met vier jaar eten gratis mee.

Kom je met minder dan 4 personen? Vraag dan telefonisch even naar de mogelijkheden via telefoonnummer: 0172-493100.

Kaasfondue menu:

le pain met kruidendip
Soep van de dag
Zwitserse kaasfondue met brood en diverse groenten.
Diverse huisgemaakte salades
Frites
Grand dessert

En weet je niet wie het volgende etentje organiseert?

Dat is simpel, dat is degene die het eerst zijn stukje brood kwijtraakt.

Bij de Romeinen ging het vroeger iets anders. Degene die zijn stukje brood in de fondue liet vallen was de klos; bij de eerste keer kreeg hij 5 stokslagen, bij de tweede keer twintig zweepslagen en bij de derde keer werd hij het meer in gegooid met gewichten aan zijn voeten (voor het hele verhaal: lees Asterix & Obelix in Helvetia) .

Arrangementen

Kies je Party!

Iets leuks doen met je verjaardag? Of heb je misschien iets anders te vieren? Maak dan gebruik van een van onze kaasfondue arrangement! Arrangementen bevatten 1 uur bowlen met bittergarnituur, een volledig kaasfondue menu, een voor- en heerlijk nagerecht vanaf 4 personen.

Partykeuze 1

Kaasfondue:

Kaasfondue Vrijdag t/m zaterdag € 37,00 p.p. Geen contact! Reserveer dan online
Kaasfondue Zondag t/m donderdag € 35,00 p.p. Geen contact! Reserveer dan online

1 uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, kaasfondue met voor- na gerecht.Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---