De feestdagen vieren met vrienden of familie boek je bij ons een leuk arrangement

BOWLING ALPHEN

De feestdagen vieren met vrienden of familie boek bij ons een leuk arrangement.

Ben je competitief, durf jij je familie of vrienden uit te dagen voor een potje bowlen?

Bowling Alphen

Ben je competitief, durf jij je familie of vrienden uit te dagen voor een potje bowlen?

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Evenement Play

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

waarbij alle leeftijden plezier hebben.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Het kan allemaal, wij hopen je snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al 45 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

PRIVACY POLICY

Privacy policy Bowling Alphen B.V.
Bowling Alphen B.V., gevestigd aan Sportlaan 3, 2406LD, Alphen aan den Rijn is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
Bowling Alphen B.V.
Sportlaan 3
2406LD Alphen aan den Rijn
Telefoon +31 172 493100
Website https://bowlingalphen.nl
Email receptie@bowlingalphen.nl

Wij zijn volgens de wet niet verplicht een functionaris gegevensbescherming aan te stellen, mocht u vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u ons ten alle tijden bereiken via receptie@bowlingalphen.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Bowling Alphen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Wij verwerken geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.
Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers, alle meet analyses van Google en sociale media zijn bij ons uitgeschakeld. 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Bowling Alphen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het kunnen plaatsen van een reservering zowel mondeling, telefonisch als online.
- Het beantwoorden van de door u gezonden mail
- Het afhandelen van uw betaling
- Het sturen van een bevestiging van uw reservering
- Het sturen van een offerte/optie/factuur
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder nadat u hiervoor toestemming hebt gegeven in een apart gezonden email
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Bowling Alphen B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Bowling Alphen B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bowling Alphen B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Bowling Alphen B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Bowling Alphen B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Bowling Alphen B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bowling Alphen B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar receptie@bowlingalphen.nl
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Bowling Alphen B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Bowling Alphen B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze administratie of via receptie@bowlingalphen.nl

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV) van toepassing. Zie onze verkorte versie

 



Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.



All Rights Reserved. Designed by JFT Website
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---