Play

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

waarbij alle leeftijden plezier hebben.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Het kan allemaal, wij hopen je snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al 45 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Diverse snacks prijzen

Snacken maar!

Bij één of meerdere uurtjes sportief bowlen horen natuurlijk lekkere snacks. Daaraan geen gebrek bij Bowling Alphen! Van oerhollandse borrelhapjes tot oriëntaalse bittergarnituren. Mini loempia’s, samosa, kipfingers, borrelnootjes, bitterballen en nog veel meer! Benieuwd naar ons complete snackaanbod en de bijbehorende prijzen?

Uurtje bowlen en een lekkere snack!
Een uurtje bowlen is pas compleet met een portie bitterballen

Orientaals Bittergarnituur

Mini loempia's Mini Loempia (8 stuks)
Een vegetarische mini loempia met een zeer krokant flensje, goed gevuld met diverse groenten. Dit borrelhapje is vetarm en blijft lang krokant.
€ 6,00
Mini Kaas Loempia Hollandse Kaas loempia (8 stuks)
Een loempia maar dan gevuld met Hollandse kaas. De smeuige zachte kaas is in combinatie met ons knapperige loempia flensje een regelrechte topper.
€ 6,00
Samosa Samosa (6 stuks)
is een opvallende oosterse snack gemaakt van een zeer dun flensje gevuld met div. groenten en oosterse specerijen. Een licht pikante snack met een bijzondere smaak.
€ 6,00
Spicy party snack Spice Party Snack (8 stuks)
Heerlijke party snack, een pittige herkenbare smaak, bestaande uit een krokant flensje gevuld met o.a. kalkoenfilet.
€ 6,00
De mix bestaat uit de Mini loempia, Hollandse kaas loempia, Samosa en de Spicy Party Snack. De Mix (12 stuks)
De mix bestaat uit de Mini loempia, Hollandse kaas loempia, Samosa en de Spicy Party Snack.
€ 9,75

Lekker Borrelen

Bittergarnituur warm klein (12 stuks) Bittergarnituur warm klein
(12 stuks)
€ 8,75
Bittergarnituur warm middel
(20 stuks)
€ 12,75
Bittergarnituur warm LUXE (32 stuks) Bittergarnituur warm LUXE
(32 stuks)
€ 18,75
Portie kaas en worst (12 stuks) Portie kaas en worst
(12 stuks)
€ 5,00
Portie bitterballen
(10 stuks)
€ 4,50
Portie mini kaassouffle
(8 stuks)
€ 4,75
Portie kipfingers
(10 stuks)
€ 4,75
Schaaltje nootjes € 3,00
Mandje brood met dipsaus € 3,50

Andere prijzen

Koffie met cake € 3,25 Consumpties gem. € 2,50
Koffie / petit four € 4,25 Welkom cocktail € 5,00
Koffie / appelgebak € 4,75 Wijn per fles € 18,25
Koffie/gesorteerd gebak € 5,75


Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of onze al oude weekbreker actie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---