Bowlen

Bowlen

Hét uitje voor jong en oud!

Bowling Alphen

Steengrillen

Bowlen & steengrillen. Een leuke en lekkere klassieker voor jong en oud!

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Play

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al meer dan 50 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! Wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter op onze bowlingbanen.

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Bowling Alphen bestaat al meer dan 50 jaar

wij hebben dit jaar aangegrepen om onze bowling te vernieuwen. Wij hebben onze bowlingmachines vervangen, en wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter gekregen op de bowlingbanen.

Kom snel langs weer eens langs 😊

Samen gaan voor de hoogste teamscore tijdens bowling

De mensen die je aan een team toewijst, zullen tijdens het evenement moeten samenwerken om te slagen. Bepaal dus ook zorgvuldig aan welk team je ze toewijst. Als de afdeling financiën bijvoorbeeld een teambuildingsoefening zou hebben, kun je besluiten de functionele lijnen te gebruiken om het team te vormen. Bijvoorbeeld een crediteurenteam, een debiteurenteam, boekhoudteam etc. Juist om teamwork binnen die groepen te versterken. Of om teams van verschillende groepen samen te stellen om teamwork binnen de afdeling als geheel op te bouwen.

De teams moeten vooral in balans zijn. Heb je er bijvoorbeeld een paar goede bowlers tussen zitten, zorg dan dat je ze over de teams verdeelt. Kijk ook naar hoe sportief iemand is, mensen met al bowling ervaring of andere sportieve vaardigheden kunnen een teamgenoot goed ondersteunen. Dat is waar teambuilding voor staat – mensen met een bepaalde vaardigheid inzetten om hun team te helpen wanneer het die vaardigheid nodig heeft.

 

Bowling is een echte teamsport.

Dat teamaspect van bowlen is makkelijk uit te bouwen om het te gebruiken als een teambuildingoefening voor uw organisatie. Een leuk bedrijfs- of teamuitje is bij ons zo geregeld.

Teambuilding

De perfecte locatie voor een sportief bedrijfsuitje

Zoek niet verder, wij hebben een perfecte locatie voor je teambuildingsuitje. Een bowlingbaan die handig in de buurt is van het kantoor of op een locatie die voor iedereen gemakkelijk te vinden is. Bij Bowling Alphen in Alphen aan den Rijn plan jij je volgende bedrijfsuitje. Met een ruim eigen parkeerterrein, op een centraal gelegen locatie. Een mooie teambuildingslocatie in Zuid-Holland.

Na het bowlen heeft je team natuurlijk trek gekregen. Bij ons is het mogelijk om samen gezellig te eten. Praat tijdens het eten na over die eerste strike. Wij hebben overal aan gedacht om het uitje voor jullie zo perfect mogelijk te laten verlopen. Schuif gezellig bij ons aan en kies uit onze verschillende arrangementen. Ons personeel is er om ervoor te zorgen dat jouw team een onvergetelijke ervaring heeft.  

Teambuilding bowling een echte teamsport

5 redenen om te bowlen met je team

Overtuig je collega’s waarom je samen moet gaan bowlen: heb een onvergetelijke avond vol gezelligheid, lekker eten en drinken met je hele team. Heb je nog meer redenen nodig? Dan mogen deze redenen niet ontbreken:

  • Die fantastische schoenen! De bekende bowlingschoenen werken bij al je collega’s natuurlijk flink op de lachspieren.
  • Je kunt je eigen teamshirts maken; versterk het ‘teamgevoel’ van verschillende afdelingen en ga de strijd met elkaar aan. Maak het helemaal af door in dezelfde teamshirts te bowlen en troef je collega’s daarmee af.
  • Bowling is voor iedereen, van groot tot klein. Het is een stoere teamsport!
  • De mooie verhalen achteraf. Dat moment dat je collega zo zijn best doet om een strike te gooien, maar bijna op de baan ernaast zit, blijft je team altijd bij.
  • Het geluid van vallende kegels en het gejuich erna is simpelweg fantastisch!

Wij hebben automatische scoresystemen die de score en totalen van elk team bijhouden. Het gemakkelijkste teambuildingevenement zou zijn om elk team drie games te laten bowlen en hun scores voor elke speler bij elkaar te tellen voor alle drie de wedstrijden. Je kunt dat eenvoudig variëren door verschillende soorten games toe te voegen om het wat spannender te maken. Of voeg teambuilding opdrachten toe tussen de games.

Teambuilding prijzen maken het leuker!

Je kunt verschillende teambuilding activiteiten erbij bedenken die het nog leuker maken! Bowlen is gegarandeerd een origineel bedrijfsuitje. Deel aan het einde van jullie teamevent leuke prijzen uit, die gegeven worden aan alle teamleden van het team met de hoogste scores en aan de teams op de tweede en derde plaats. Misschien wil je een paar individuele prijzen toekennen voor de hoogste score in elk spel. Humoristische prijzen zoals de ‘slechtste bowler’, ‘laagste score’, kunnen de stemming verlichten en geven je een manier om meer niet-bowlers mee te nemen in de prijzen.

Tips en ideeën voor een leuk bedrijfsuitje

Een tip van ons en een goed idee voor een bedrijfsuitje: Bowlen met je team biedt een positieve versterking van teamwork en versterkt de onderlinge relaties. Die je weer goed kunnen helpen bij het dagelijks werk. Waar wacht je nog op? Hier boek je direct het leukste teamuitje. Kom je ook een party vieren met je collega’s?

Sportprijzen voor bedrijfsuitje

Arrangementen vanaf 6 personen

Kies je teamuitje! Teambuilding met het bedrijf? Of heb je misschien iets anders te vieren? Maak dan gebruik van een van onze Partykeuzes! We hebben er verschillende, die je hier kunt bekijken. Alle arrangementen bevatten minstens 1 uur bowlen, een grill-menu (BBQ, steengrill of gourmet), een voor- en heerlijk nagerecht, bittergarnituur.

Partykeuze Steengrillen

Steengrill Vrijdag t/m Zondag € 45,50 p.p.
Steengrill Dinsdag t/m Donderdag € 43,50 p.p.
Geen contact! Reserveer dan online

1 uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, Steengrill met voor- na gerecht.


Partykeuze Barbecue

Barbecue Vrijdag t/m Zondag € 45,50 p.p.
Barbecue Dinsdag t/m Donderdag € 43,50 p.p.
Geen contact! Reserveer dan online

1 uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, Barbecuëen met voor- na gerecht.

Partykeuze Gourmet

Gourmet Vrijdag t/m Zondag € 45,50 p.p.
Gourmet Dinsdag t/m Donderdag € 43,50 p.p.
Geen contact! Reserveer dan online

1 uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, gourmetten met voor- na gerecht.

Partykeuze All-in

Steengrill/gourmet All-in arrangement: 85,00 p.p. Geen contact! Reserveer dan online
Barbecue All-in arrangement: 85,00 p.p. Geen contact! Reserveer dan online
Gourmet All-in arrangement: 85,00 p.p. Geen contact! Reserveer dan online

Alleen geldig bij Partykeuze 3 (excl. buitenlands gedistilleerd, speciale bieren of shotjes) inclusief koffie met gebak of een welkomst cocktail bij aankomst, een uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, keuze uit één van onze grillmenu’s met voor- na gerecht, en drie en een half uur onbeperkt consumpties tijdens bowlen en eten.

Meerprijzen

Vis in plaats van vlees meerprijs € 5,00 p.p
Vis extra (Vis en Vlees) meerpijs € 8,00 p.p
Vegetarische saté meerprijs € 3,00 p.p
Halal vlees/kip meerprijs € 5,00 p.p


Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website.
Website onderhoud door Wes-Online
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---