Feestdagen sinterklaas en kerst

BOWLING ALPHEN

De gezelligste feestdagen beleef bij bij Bowling Alphen!

Wist je dat wij regelmatig toffe evenementen organiseren?

Bowling Alphen

Wist je dat wij regelmatig toffe evenementen organiseren? Gegarandeerd een geweldige avond!

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

waarbij alle leeftijden plezier hebben.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Probeer ook eens een heerlijk gerecht van onze À la Carte menukaart! Het kan allemaal, wij hopen je snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al 45 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Terras bij Bowling Alphen

Terras bij Bowling Alphen

Terras geopend

Sinds de horeca werd gesloten in het kader van de Corona-maatregelen, hebben de medewerkers van Bowling Alphen bepaald niet stilgezeten. In een beschutte hoek op het perceel van het pand, is keihard gewerkt om een terras te realiseren. En dat is meer dan goed gelukt.

Maar liefst 250 vierkante meter aan beschut terras, met - in normale tijden - plaats voor maar liefst 70 gasten. Heerlijk loungen met een frisse cocktail in de hand op één van de lounge-hoeken die het terras rijk is. Een lekkere lunch of diner aan tafel behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Een fijne lunch- en dinerkaart en een uitgebreide cocktailkaart en keuze uit vele speciaalbieren.

Rondje plas Bowling Alphen is niet de eerste plaats waar je aan denkt als je een terrasje wil pikken, maar is toch absoluut de overweging waard! “We zitten in de loop als je bijvoorbeeld een rondje plas wil doen. Maar ook van de zomer, als het strandje weer volop in gebruik is, kun je bij ons even komen afkoelen met een hapje en een drankje of een ijsje. Zelfs de hond is welkom.”

“De pijp moet wel weer eens gaan roken, en we hebben al veel te lang stil gezeten. We hunkeren echt naar gasten om ons heen, die wij het graag naar de zin willen maken!”

Je kunt op het terras van Bowling Alphen ook terecht voor een besloten feestje en/of een barbecue. Alles is bespreekbaar, zolang het maar binnen de maatregelen past.Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---