Kom gezellig eens lunchen of dineren op ons mooie terras.

BOWLING ALPHEN

Kom gezellig eens lunchen of dineren op ons mooie terras.

Ben je competitief, durf jij je familie of vrienden uit te dagen voor een potje bowlen?

Bowling Alphen

Ben je competitief, durf jij je familie of vrienden uit te dagen voor een potje bowlen?

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

waarbij alle leeftijden plezier hebben.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Het kan allemaal, wij hopen je snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al 45 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Onze voorwaarden

Voor alle reserveringen bij Bowling Alphen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Onderstaand onze verkorte versie.

Van harte welkom bij Bowling en Partycentrum Alphen aan den Rijn. Om je bezoek aan ons zo goed mogelijk te laten verlopen informeren wij u graag over het volgende.

Parkeren
Je kunt bij ons gratis parkeren op een zeer groot parkeerterrein

Consumpties (geldt alleen voor partykeuze 3 met onbeperkt consumpties)
Bij partykeuze 3 wordt gesproken over een onbeperkte consumpties. Voor alle duidelijkheid willen wij daarbij een opmerking maken. Je hebt de keuze uit een groot aantal consumpties met uitzondering van champagne, exotische cocktails en buitenlands gedistilleerd. Je glas wordt bij het onbeperkt drinken weer gevuld op het moment dat je glas leeg is “een bestelling Mag ik nog tien glazen bier?” wordt alleen ingewilligd als er ook lege glazen staan. Je drinkt dan altijd je drankje op de juiste temperatuur en wij hoeven geen volle glazen weg te gooien. Wij vragen hiervoor je begrip.

Annuleren (UHV)
Het kan voorkomen dat je een lang van tevoren besproken dag of avond, om een of andere reden moet annuleren.
- Hiervoor nemen wij de volgende regels in acht:
- Bij annulering meer dan 3 maanden voor het tijdstip van uw party hoef je geen kosten te betalen.
- Bij annulering meer dan 2 maanden voor het tijdstip van uw party dien je 15 % van het begrote bedrag te betalen
- Bij annulering meer dan een maand 35 %
- Bij annulering meer dan 14 dagen 60 %
- Bij annulering meer dan 7 dagen 85 %
- Bij annulering minder dan 7 dagen 100 %
Ingeval van no-show zal de gast in alle gevallen verplicht zijn de waarde zoals bepaald op de reserverings bevestiging, te betalen.

Wijzigingen van reserveringen
Het definitieve aantal personen vernemen wij graag uiterlijk 1 dag vooraf, dit aantal hanteren wij dan tevens als garantie aantal. De prijzen gelden voor de in de bevestiging genoemde aantallen. Het verschil tussen het bevestigde aantal en deze laatste opgave mag niet meer dan 10% bedragen. Wij vertrouwen op je begrip in deze. Op de dag zelf hanteren wij het opgeven aantal personen en accepteren hier dan geen veranderingen meer in.

Online betalingen
Online betalingen worden niet gerestitueerd, je kunt de reservering tijdig verplaatsen naar een andere dag. Als je op de dag zelf niet komt kunnen wij niets meer voor je veranderen, wij hebben immers de baan voor je vrij gehouden.

Betaling
Je kunt kontant bij ons betalen op de dag zelf. Pinnen behoort ook tot de mogelijkheden ook VISA en Mastercard. Een factuur sturen geldt alleen voor bedrijven, wij hanteren voor bedrijven een betalingstermijn van 8 dagen na factuur datum.

Aanbetaling
Dit is van toepassing op party’s met een begroot faktuurbedrag boven de € 1500,= Met onze bevestiging verzoeken wij je dan tevens de bevestiging definitief te maken door 50% tot een bedrag van € 4500,- en 80% vanaf € 4500. - aan ons over te maken als aanbetaling

Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR)
Zie onze Privacy Policy Het kan zijn dat iemand bij een reservering een foutief telefoonnummer of email adres heeft opgegeven waardoor je in ons klantenbestand terecht bent gekomen, mocht dit het geval zijn dan kun je dit doorgeven op receptie@bowlingalphen.nl. Wij zullen je gegevens dan meteen verwijderen uit ons klanten bestand.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV) van toepassing.

 Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---