Bowlen

Bowlen

Hét uitje voor jong en oud!

Bowling Alphen

Steengrillen

Bowlen & steengrillen. Een leuke en lekkere klassieker voor jong en oud!

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Play

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al meer dan 50 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! Wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter op onze bowlingbanen.

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Bowling Alphen bestaat al meer dan 50 jaar

wij hebben dit jaar aangegrepen om onze bowling te vernieuwen. Wij hebben onze bowlingmachines vervangen, en wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter gekregen op de bowlingbanen.

Kom snel langs weer eens langs 😊

Gezellig en sportief: 50+ Bowlen!

50+ Senioren Bowlen

Bowlen is voor jong en oud! Lijkt het je leuk om mee te doen met onze 50+ Bowling? Dat kan iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur.

De kosten per middag bedragen €6,- . Je speelt met een team van 3 à 4 personen in competitieverband tegen een ander team. De scores worden verwerkt in de computer.

De teams en de banen wisselen iedere week. Tevens speelt iedereen met een handicap***, zodat de spanning erin blijft!

Op dinsdag 1 september 2018 begint ons nieuwe seizoen. Lijkt het u leuk om mee te doen met onze 50+ senioren bowling club?

Gezellig en sportief: 50+ senioren bowlen in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Wanneer en de kosten?

Dinsdag middag 14.00 – 16.00 uur
Kosten per middag € 7,00

(bovenstaande tarieven m.u.v. de schoolvakanties behalve de zomervakantie)

Het Spel

Je speelt met een team van 3 a 4 personen 2 uur lang in competitieverband tegen een ander team. De scores worden verwerkt in de computer. De teams waartegen gespeeld wordt en de banen wisselen iedere week.

Toernooien

Slotmiddag

Kosten € 7,00 daarbij sluiten het seizoen met een gezellige middag onder het genot van een drankje en een hapje.

*** Uitleg handicap:

Iedere deelnemer krijgt handicappunten die hij of zij aan de score van iedere game mag toevoegen. De handicap wordt berekend naar het gemiddelde. Het gemiddelde wordt afgetrokken van een vastgesteld gemiddelde, bijv 200. Een percentage (70 of 80%) van het getal dat nu overblijft is de handicap. Bij iedere game die gegooid wordt mag deze handicap bijgeteld worden. Iemand met een hoog gemiddelde mag dus een lage handicap bijtellen en iemand met een laag gemiddelde mag meer handicap bijtellen. Hierdoor heeft iedereen evenveel kans om te winnenGlow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website.
Website onderhoud door Wes-Online
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---