Play

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

waarbij alle leeftijden plezier hebben.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Het kan allemaal, wij hopen je snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al 45 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Bowling & Kinderfeestje Kinderpartijtjes, Kinderparty’s

KINDER-DISCO BOWLEN

Kom bij ons je kinderpartijtje vieren!

Bowling kinderfeestje, zoek je een leuk woensdagmiddag vullend programma?

Bij Bowling Alphen wordt jouw verjaardag één groot feest! Op woensdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur kun je bij ons je kinderfeest geven. Op de gaafste muziek kunnen jullie helemaal losgaan op de bowlingbanen met een stevig partijtje bowlen! Ook worden jullie geschminkt en kunnen jullie aan tafel voor lekkere friet met snacks of pannenkoeken. Jij als jarige krijgt natuurlijk een leuke verrassing van ons!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee! Je hebt bij ons de keuze uit twee arrangementen: Kinderparty Spare en Kinderparty Strike.

Bowlen bij de leukste Bowling in Zuid Holland Alphen aan den Rijn, hier vier je het leukste kinderfeestje, kinderfeest, kinderparty, kinderpartij.

Woensdagmiddag:
Programma 15.00 uur tot 18.00 uur
(m.u.v. woensdagen in de schoolvakanties)

15.00 – 16.00 uur bowlen

16.00 – 16.30 uur zingen voor de jarige en danswedstrijd 16.30 – 17.50 uur

 • Schminken
 • (commando)spel
 • Kleurwedstrijd
 • Eten

(in groepjes)
17.50 - 18.00 uur
winnaar kleurwedstrijd en ijsje

Minimaal 6 kinderen per baan

Prijzen kinderparty

          KINDERPARTY SPARE            KINDERPARTY STRIKE
 • 1 uur disco bowlen
 • Patatje met ” snack”
 • onbeperkt limonade
 • ijsje
  (keuze tijdens bowlen maken uit: Kipnuggets, frikandel, kroket of kaassoufle)
 • 1 uur disco bowlen
 • 2 pannenkoeken met stroop en/of suiker
 • onbeperkt limonade
 • ijsje

 

         € 12.50 per kind           € 12,50 per kind

Leuke uitnodigingen voor je feestje!

Ben je op zoek naar een leuke uitnodigingen voor je kinderfeestje bij de Bowling? KLIK HIER! 

Kinderfeest kinderparty! Kom bij ons je kinderpartijtje vieren!

*** Geen kinderparty in de vakanties ***

 Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of onze al oude weekbreker actie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---