Bowlen

Bowlen

Hét uitje voor jong en oud!

Bowling Alphen

Steengrillen

Bowlen & steengrillen. Een leuke en lekkere klassieker voor jong en oud!

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Play

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al meer dan 50 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! Wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter op onze bowlingbanen.

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Bowling Alphen bestaat al meer dan 50 jaar

wij hebben dit jaar aangegrepen om onze bowling te vernieuwen. Wij hebben onze bowlingmachines vervangen, en wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter gekregen op de bowlingbanen.

Kom snel langs weer eens langs 😊

Barbecue Barbeque BBQ

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Buiten bbq’en is natuurlijk op en top genieten. Het wordt lastiger als het buiten te koud of te nat is. Dan kom je toch gezellig bij ons een hapje eten?

Bij ons geniet je namelijk ten alle tijden van een heerlijke bbq en wel in een van onze bbq kuilen. Samen met je familie, vrienden, of collega’s in een speciaal voor jullie gereserveerde, sfeervol ingerichte bbq kuil bij Bowling Alphen. Grote, maar ook kleinere groepen kunnen bij ons terecht. Onze kuilen zijn geschikt vanaf 8 tot maximaal 25 personen.

Om de avond helemaal gezellig te maken gaan jullie voor het eten natuurlijk de strijd met elkaar aan tijdens een potje bowlen. Wel even reserveren via onze website of telefonisch om te garanderen dat onze kuil beschikbaar is op jullie gewenste dag. Een bbq arrangement gevuld met plezier, waarbij je kunt eten en drinken, inclusief bowlen.

Barbecue v.a. € 39,50 p.p

(Basis prijs geen arrangement)

Een combinatie van sportief bowlen en een heerlijk bbq menu.

BBQ in onze sfeervolle kuilen is een hele andere manier van uit eten! Al vanaf 8 personen mogelijk.
In combinatie met onze arrangementen zit je bij Bowling Alphen helemaal STRIKE. We staan dan ook niet voor niets bekend als hét partycentrum in de omgeving. Bij Bowling Alphen ben je sowieso verzekerd van een gezellig en smakelijk avondje uit.

Kinderen

Speciaal voor onze jonge gasten van vijf tot en met twaalf jaar hebben wij een kinderkorting van 50%. Kindermenu’s zijn ook mogelijk. Kinderen tot en met vier jaar eten gratis mee.

Kom je met minder dan 8 personen? Vraag dan telefonisch even naar de mogelijkheden via telefoonnummer: 0172-493100.

Barbecue menu:

le pain met kruidendip
Soep van de dag
Varkenshaas -Kipsaté, rundvlees hamburger, procureur lapje, grillworst, speklapje, gemarineerde varkensfiletlapje
circa 450 gr. p.p.
Diverse huisgemaakte salades
Frites -diverse koude sauzen -satésaus
Grand dessert

Tegen meerprijzen kunnen wij ook voor onze vegetarische gasten heerlijk laten mee grillen.

Meerprijzen

Vis in plaats van vlees meerprijs € 5,00 p.p
Vis extra (Vis en Vlees) meerpijs € 8,00 p.p
Vegetarische meerprijs € 3,00 p.p
Halal vlees/kip meerprijs € 5,00 p.p

Arrangementen

Kies je Party!

Iets leuks doen met je verjaardag? Of heb je misschien iets anders te vieren? Maak dan gebruik van een van onze Partykeuzes! We hebben er drie verschillende, die je hieronder kunt bekijken. Alle drie de arrangementen bevatten minstens 1 uur bowlen met bittergarnituur, een grill-menu (BBQ, steengrill of gourmet), een voor- en heerlijk nagerecht vanaf 6 personen.

Partykeuze Barbecue

Barbecue:

Barbecue Vrijdag t/m Zondag € 45,50 p.p.
Barbecue dinsdag t/m donderdag € 43,50 p.p.
Geen contact! Reserveer dan online

1 uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, Barbecue met voor- na gerecht.

Partykeuze barbecue

Barbecue All-in arrangement: 85,- p.p. Geen contact! Reserveer dan online

Alleen geldig bij Partykeuze All-in (excl. buitenlands gedistilleerd, speciale bieren of shotjes) inclusief koffie met gebak of een welkomst cocktail bij aankomst, een uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, Barbecue met voor- na gerecht, en drie en een half uur onbeperkt consumpties tijdens bowlen en eten.

Bowling party time


Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website.
Website onderhoud door Wes-Online
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---