Bowlen

Bowlen

Hét uitje voor jong en oud!

Bowling Alphen

Steengrillen

Bowlen & steengrillen. Een leuke en lekkere klassieker voor jong en oud!

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Play

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al meer dan 50 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! Wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter op onze bowlingbanen.

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Bowling Alphen bestaat al meer dan 50 jaar

wij hebben dit jaar aangegrepen om onze bowling te vernieuwen. Wij hebben onze bowlingmachines vervangen, en wij hebben een prachtige ledwall van 21 meter gekregen op de bowlingbanen.

Kom snel langs weer eens langs 😊

Reserveer Nu

Wil je graag zeker weten dat er een bowlingbaan of partydatum beschikbaar is terwijl wij nog niet geopend zijn, dat kan! Reserveer dan ONLINE. Je kan en mag dit uiteraard ook telefonisch doen.

Online reserveringen zullen niet worden gerestitueerd, je kunt wel de boeking tijdig verplaatsen. Als je je reservering bent vergeten kunnen wij helaas niets meer doen, wij hebben de bowlingbaan voor je vast gehouden.

LET OP! ALS JE BETALING NIET AFGESCHREVEN IS, DAN IS DE BAAN OOK NIET GERESERVEERD!

Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR)

Vanaf 25 mei 2018 treedt de wet AVG in werking.

Bij een (telefonische of mondelinge) reservering worden je persoonsgegevens opgeslagen met als enig doel de reservering vast te leggen. Het registreren van je persoonsgegevens is namelijk noodzakelijk voor de uitvoering van onze overeenkomst. Ditzelfde geldt voor je online reservering, waarbij je gegevens via een versleutelde verbinding (HTTPS) worden geregistreerd.

Je persoonsgegevens, tenzij je hiervoor toestemming hebt gegeven, worden niet gebruikt voor andere doeleinden of verstrekt worden aan derden.

Je persoonsgegevens én eventuele reserveringsgegevens, kunnen na de dag van reservering uit het systeem gewijzigd of verwijderd worden. Hier dien je na de dag van reservering apart een verzoek voor in te dienen. De opslag van deze gegevens vindt versleuteld op een externe server plaats.

Bekijk storingen bij iDeal ->
VVV Cadeaukaart:
Wij accepteren nu bij online betaling naast iDeal ook de de VVV cadeaukaart.

Het is nu ook mogelijk om de VVV cadeaukaart in onze pin automaat te gebruiken.

Online reserveringen zullen niet worden gerestitueerd, je kunt wel de boeking tijdig verplaatsen. Als je je reservering bent vergeten kunnen wij helaas niets meer doen, wij hebben de bowlingbaan voor je vast gehouden.
Ook onze arrangementen kun je online reserveren, uiteraard kan je ook met minder dan 6 personen voor onze grill-menu's kiezen reserveer online of bel ons. 0172-493100


Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website.
Website onderhoud door Wes-Online
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---