Wist je dat wij regelmatig toffe evenementen organiseren?

Hollandse Avond

17 december organiseren wij een Hollandse Party!

Bowling Alphen

Steengrillen

Bowlen & steengrillen. Een leuke en lekkere klassieker voor jong en oud!

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Play

Bowlen en gezellig eten in ons restaurant

waarbij alle leeftijden plezier hebben.

Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté. Probeer ook eens een heerlijk gerecht van onze À la Carte menukaart! Het kan allemaal, wij hopen je snel te mogen begroeten bij Bowling Alphen.

Gezellig en sportief een uurtje bowlen

dat kan al 45 jaar bij ons.

Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen!

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest geven

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres!

Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van?

Een ideaal bedrijfs- of familieuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Eén van onze klassiekers

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een van onze andere grill-menu's.

Een onvergetelijk feest geven?

Dan ben je bij Bowling Alphen aan het juiste adres! Gezellig bowlen en eten… Het kan allemaal! Vooral als jullie allemaal wat competitief zijn ingesteld, moet het helemaal goed komen. Wie gooit er als eerst een strike? En wie bakt er helemaal niks van? Een ideaal bedrijfsuitje om nog lang over na te praten. Speciaal voor jouw gezelschap hebben we speciale arrangementen samengesteld.

Vele bedrijven gingen je al voor. Enkele voorbeelden voor een geslaagd personeelsfeest of bedrijfsfeest.

De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Barbecuen bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld.
Wat houdt het in? Je krijgt o.a. de le pain met kruidendip, soep van de dag, diversen soorten vlees circa 450gr. p.p. Ook heb je de keuze uit verschillende salades, krijg je frietjes en diverse sauzen erbij, en tot slot een geweldig dessert.

Food én Fun!

Food and Fun arrangement

Tijdens een stevig potje bowlen krijg je gegarandeerd trek! Daarom hebben we een voordelig arrangement voor je samengesteld: het Food & Fun arrangement. Dit arrangement bedraagt €22,- p.p. en is inclusief 1,5 uur bowlen met een luxe bittergarnituur (+ 3 consumpties, geen buitenlands gedistilleerd).

Het arrangement is geldig vanaf 6 personen. Geen contact! Reserveer dan online

Schuif gezellig aan

We kunnen ons voorstellen dat je na het bowlen stevige trek hebt gekregen. Gelukkig heb je bij ons een ruime keuze aan verschillende arrangementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een barbecue, eten in onze unieke BBQ leefkuilen, of steengrill of ouderwets gezellig gourmetten? Ook een saté- of spareribs menu behoort tot de mogelijkheden. Zie je door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op!

Bekijk onze Bowling:
YouTube kanaal

Arrangementen vanaf 6 personen

Kies je Party! Iets leuks doen met je verjaardag? Of heb je misschien iets anders te vieren? Maak dan gebruik van een van onze Partykeuzes! We hebben er verschillende, die je hier kunt bekijken. Alle arrangementen bevatten minstens 1 uur bowlen met een bittergarnituur, een grill-menu (BBQ, steengrill of gourmet), een voor- en heerlijk nagerecht en een kopje koffie tot besluit.

Partykeuze 1 Steengrillen

Steengrill Vrijdag t/m zaterdag € 45,50 p.p. Geen contact! Reserveer dan online
Steengrill Zondag t/m donderdag € 43,50 p.p. Geen contact! Reserveer dan online

1 uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, Steengrill met voor- na gerecht.


Partykeuze 1 Barbecue

Barbecue Vrijdag t/m zaterdag € 45,50 p.p. Geen contact! Reserveer dan online
Barbecue Zondag t/m donderdag € 43,50 p.p. Geen contact! Reserveer dan online

1 uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, Barbecuëen met voor- na gerecht.

Partykeuze 2 Gourmet

Gourmet Vrijdag t/m zaterdag € 45,50 p.p. Geen contact! Reserveer dan online
Gourmet Zondag t/m donderdag € 43,50 p.p. Geen contact! Reserveer dan online

1 uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, gourmetten met voor- na gerecht.

Partykeuze 3

Steengrill/gourmet All-in arrangement: 75,00 p.p. Geen contact! Reserveer dan online
Barbecue All-in arrangement: 75,00 p.p. Geen contact! Reserveer dan online

Alleen geldig bij Partykeuze 3 (excl. buitenlands gedistilleerd, speciale bieren of shotjes) inclusief koffie met gebak of een welkomst cocktail bij aankomst, anderhalf uur bowlen, bittergarnituur tijdens het bowlen, keuze uit één van onze grillmenu’s met voor- na gerecht, en vier en een half uur onbeperkt consumpties tijdens bowlen en eten.

Kinderen

Speciaal voor onze jonge gasten van vijf tot en met twaalf jaar hebben wij een kinderkorting van 50%. Kindermenu’s zijn ook mogelijk. Kinderen tot en met vier jaar eten gratis mee.

Tegen meerprijzen kunnen wij ook voor onze vegetarische gasten heerlijk laten mee grillen. Ook ons saté buffet is te bestellen voor vegetarische gasten.

Meerprijzen

Vis in plaats van vlees meerprijs € 5,00 p.p
Vis extra (Vis en Vlees) meerpijs € 8,00 p.p
Vegetarische saté meerprijs € 3,00 p.p
Halal vlees/kip meerprijs € 5,00 p.p


Glow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website.
Website onderhoud door Wes-Online
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---