Bowlen

Bowlen

Hét uitje voor jong en oud!

Bowling Alphen

Steengrillen

Bowlen & steengrillen. Een leuke en lekkere klassieker voor jong en oud!

Bowling is hot! Ons nieuwe interieur is een kijkje meer dan waard.

Bowling Alphen

Bowling is hot! Kijk rond in ons gezellige centrum.

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Bowling Alphen

Wist je dat onze locatie uitstekend geschikt is voor een feestje of teambuilding met collega’s.

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

BOWLING ALPHEN

Eén van onze klassiekers - De twee B’s: Barbecue en Bowlen!

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

BOWLING ALPHEN

Je kinderfeestje gezellig bij ons vieren? Goed idee!

Play

Uitnodigingen Kinderfeestje

Bowling & Kinderfeestje

KINDER-DISCO BOWLEN, Kom bij ons je kinderpartijtje vieren!

Bowling kinderfeestje, zoek je een leuke locatie?

Bij Bowling Alphen wordt jouw verjaardag één groot feest! Op Van dinsdag t/m vrijdag kinderpartijtjes tussen 14.00 en 18.00 uur kun je bij ons je kinderfeest geven. Op de gaafste muziek kunnen jullie helemaal losgaan op de bowlingbanen met een stevig partijtje bowlen! en kunnen jullie daarna even rustig kleuren om vervolgens lekkere frietjes met snacks eten. Jij als jarige krijgt natuurlijk een leuke verrassing van ons!

Bent u op zoek naar leuke uitnodigingen voor je kinderfeestje bij de Bowling?

Wij hebben een aantal linkjes voor je gevonden, waarbij je zelf een originele Bowling uitnodiging kunt maken. Zo heeft u een originele Bowling Party uitnodiging.

Bowling uitnodiging maken

Hier kun je leuke uitnodigingen maken, heel veel verschillende templates. Is gratis maar je moet wel een account aanmaken.
Canva.com

Geweldige linkje hier kun je heel makkelijk een gave uitnodiging maken, niet zo heel veel bowling templates. Om deze vervolgens uit te kunnen printen of te versturen via facebook/email, gratis met een klein watermerkje in het plaatje.(tekst: Greetingsisland.com in een hoekje)
Greetingsisland.com

Hier kun je net als bij Greetingsisland ook leuke uitnodigingen maken, veel keuze maar wel een beetje zoeken. Je kunt ze ook opslaan gratis met een klein watermerkje.
Postermywall.comGlow in the Dark


Op onze moderne banen gooi jij misschien wel voor de eerste keer een strike, of misschien wel voor de duizendste keer. Bestel een lekker drankje met een lekker borrelhapje, en vervolgens ga je met al je vrienden discobowlen! In het weekend en tijdens de vakanties wordt er veel aan het zogenoemde 'Blacklight Bowlen' gedaan op onze ‘glow in the dark’ banen. Zo wordt een potje bowlen nog leuker.

Grillmenu's


De twee B’s: Barbecue en Bowlen! Barbecueën bij Bowling Alphen is het leukste dat er is! Zeker als je daarvoor nog intensief hebt gebowld. Wanneer het bowlen afgelopen is schuif je aan voor een Grill-menu. Kies jij voor onze barbecue, steengrill of misschien voor onze Gourmet. Barbecueën kan bij ons in één van onze unieke zitkuilen. Of maak je keuze voor een lekker saté- of spareribs menu.

Akties


Regelmatig proberen wij leuke gezellige acties neer te zetten zoals de voorjaars-barbecue of speciale aanbiedingen in de vakantie.


Met de feestdagen, Pasen, Moederdag en de Kerstdagen hebben we diverse leuke arrangementen.All Rights Reserved. Designed by JFT Website.
Website onderhoud door Wes-Online
Online reserveren
--- Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij geopend. Grote groepen! in overleg mogelijk ---